FSMS سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است. بر اساس مقررات (EC) شماره 852/2004 پارلمان اروپا و شورای 29 آوریل 2004 در مورد بهداشت مواد غذایی، برنامه های Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) ایجاد و برای داد و ستد مواد غذایی الزامی شد.

سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) روش های سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی محصولات غذایی در یک کارخانه تولید مواد غذایی است که به اطمینان از ایمن بودن محصولات تولید شده برای مصرف کنندگان کمک می کند. نرم افزارهای مدیریت ایمنی مواد غذایی، روشی مقرون به صرفه از لحاظ اقتصادی و زمانی و قابل ردیابی برای ارتقای استانداردهای ایمنی مواد غذایی در سرتاسر صنعت فراهم می کند.

نرم افزار انطباق با ایمنی مواد غذایی، سیستم مدیریتی است که قادر به مدیریت ایمنی مواد غذایی با بررسی مخاطرات فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی ناشی از تامین، تولید، فراوری و جابجایی مواد اولیه است. کسب‌وکارهای مواد غذایی باید طبق رویکرد سیستماتیک شناسایی، ارزیابی و کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی (HACCP، زیر مجموعه: HACCP داوطلبانه درجه A لبنیات، HACCP آبمیوه، خدمات خرده‌فروشی و غذایی HACCP، HACCP غذاهای دریایی) به تولید محصول غذایی خود بپردازند برای حصول اطمینان از کیفیت مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی برای جلوگیری از بیماری های بالقوه ناشی از مواد غذایی، برای ارائه یک رویکرد سیستماتیک برای کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی در کسب و کار غذایی شما و اطمینان از مطابقت استاندارد ایمنی مواد غذایی با جهانی ترین استانداردهای ایمنی مواد غذایی.

یک نرم افزار مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) چگونه کار می کند؟

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) یک فرآیند برای کنترل ایمنی مواد غذایی است که تضمین می کند تمام محصولات غذایی تولید شده با استانداردهای کیفیت مطابقت دارند و برای مصرف ایمن هستند. از طریق چندین مشخصات و رویه، یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی تضمین می کند که محصول نهایی تحویل مصرف کنندگان برای خوردن ایمن است و هیچ گونه خطری برای سلامتی ندارد.

به عبارت ساده، سیستم‌های مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS) برنامه‌هایی هستند که توسط تولیدکنندگان ایجاد شده‌اند تا اطمینان حاصل کنند که اپراتورها در صنایع غذایی و نوشیدنی محصولاتی را تولید می‌کنند که برای مصرف انسان ایمن هستند.

در اینجا به هفت اصل HACCP می پردازیم

  1. تجزیه و تحلیل خطر
  2. تعیین نقاط کنترل بحرانی (CCP)
  3. ایجاد محدوده های بحران (CL)
  4. ایجاد رویه نظارت برای کنترل CCP
  5. انجام اقدامات اصلاحی زمانی که CCP تحت کنترل نیست
  6. بررسی رویه های عملیات
  7. ایجاد رویه نگهداری اسناد برای ردیابی، در صورتیکه HACCP به طور مؤثر عمل کند.

انواع مختلفی از کسب و کارهای مرتبط با مواد غذایی وجود دارد، و هر کسب و کار CCP خاص خود را دارد، که مستلزم آن است که FSMS توسط صاحبان صنعت ساخته شود تا بهترین روش برای عملیات روزانه ارائه شود و اطمینان حاصل شود که بالاترین استاندارد ایمنی مواد غذایی قابل دستیابی است.

نرم افزار FSMS در مجموعه Food ERP مجموعه ای از دستورالعمل ها را از تمپلیت ها به کسب و کار شما ارائه می دهد که به شما امکان می دهد طبق دستورالعمل ها، داکیومنت های خود را آپلود کنید. این نرم افزار یک FSMS پیشرفته در صنایع غذایی است، چرا که صرفا پوشه ای از اسناد عمومی و خدمات حرفه ای را برای راه اندازی بهترین روش برای کسب و کار خود در اختیار شما قرار نمی دهد.

گروهی از کارشناسان باتجربه صنایع غذایی در مجموعه Food ERP یک راهکار اختصاصی صنایع غذایی برای ارائه سیستم های کارآمد، راهکارهای بهینه، و داشبوردهای یکپارچه برای بهبود کارایی عملیات کسب و کار مرتبط با مواد غذایی طراحی کرده اند.

نرم افزار مدیریت ایمنی مواد غذایی می تواند الزامات استانداردهای ISO و سایر مقررات مربوط به سازمان های مرتبط دیگر را براورده ساخته و در عین حال کنترل سختگیرانه مخاطرات در طول تولید مواد غذایی را فراهم کند.

 

نرم افزار ERP در صنعت فراوری گوشت